• Startsida
  • Mina mål
  • Ekonomi
  • Min portfölj
  • Verktyg
  • Om mig
  • Deals

Verktyg

Senast uppdaterad: 2017-06-07

På den här sidan samlar jag alla verktyg som man man använda för att bli inspirerad eller komma ett steg närmare till att kunna Maxa Allt.

Ekonomi

z2036:s sparkalkylator
Mata in hur mycket du sparar per månad, hur länge och förväntad avkastning och avgifter och ut kommer hur mycket du slutar på. Eller gör som jag, mata in vad du teoretiskt skulle kunna spara och räkna ut hur lång tid det tar att nå 100 miljoner. När du ser att det är för lång tid så mata in mer månadssparande och känn dig motiverad att lyckas :)

z2036:s utdelningsverktyg
Ett verktyg som visualiserar aktieinnehav och utdelningar, storleksmässigt och tidsmässigt. Jag använder den själv på bloggen, se "Min portfölj".

investeraren.se
En trevlig sida med aktie-, fond- och analysskola och en fin samling med finansiella verktyg och bloggar.

Kreditkort
Varför ha en buffert på 0-räntekonto när du kan få gratis kredit och dessutom tjäna pengar på alla köp? Betala inte dyrt för storbankernas kreditkort som inte ens ger bonus! Dessa använder jag:

Norwegian (min referens så får vi båda lite extra bonus) - x% på flygbiljetter hos Norwegian och 1% bonus på övriga köp. Bonusen utnyttjas hos Norwegian, ingen årsavgift.
Preem - 1% på alla köp. Bonus i form av cash i handen. Ingen årsavgift.

Hälsa

Runkeeper
Har jag alltid med mig när jag springer. Väldigt motiverande att höra hastighet och avstånd var 5:e minut och att se på kartan var man sprungit, samt att kunna jämföra varje löptur och försöka slå sitt personbästa varje gång.

Runtastic push-ups
Denna app är lite kul då den räknar armhävningar när näsan nuddar skärmen. Den sätter upp ett program för att man ska kunna ta 100 armhävningar på raken. Kul att se progress på daglig basis. Jag kör den på rasterna på jobbet, perfekt för att få upp pulsen lite och tidseffektivt. :)

Plankan
Har ingen bra app för detta, men med en timer på mobilen kommer man långt. Mitt dagliga program är följande:
1. Plankan 60 s
2. Plankan åt sidan 45 s
3. Plankan 60 s
4. Plankan åt andra sidan 45 s
5. Plankan 60 s

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar