• Startsida
  • Mina mål
  • Ekonomi
  • Min portfölj
  • Verktyg
  • Om mig
  • Deals

Deals

På denna sida samlar jag bra erbjudanden som jag själv använder mig av och kan rekommendera. Om du ändå ska handla från någon av dessa företag så klicka gärna här så stödjer du bloggen - den kräver ändå ett par timmars arbete om dagen.

De vanliga annonserna på bloggen ger mig ca 20 öre om dagen så det är mest symboliskt för tillfället :) Om du använder en Adblocker kanske du kan stänga av den för min domän (och andra bloggares) så blir det några öre extra. Tack!


Avanza är fabriken där min pengamaskin står. Har varit kund där sedan 2002 då jag köpte mina första Ericsson-aktier. De har alltid stått på kundens sida och utmanat (kör över) storbankerna när det gäller börshandel. När jag började låg courtaget på från 99 kr vilket betydde att man hade råd med en eller två aktier och man handlade aldrig under 10000 kr. Nu för tiden kan man handla aktier för så lite som 1 krona och dessutom är det helt courtagefritt för kunder med samlat kapital upp till 50000 kr! Det finns alltså ingen anledning att inte skapa ett konto. Vill man ha något sparande på börsen över huvud taget eller något som liknar en pengamaskin är Avanza helt enkelt steg 1 för att möjliggöra detta.Jag använder Compricer varje gång det är dags att jämföra elavtal eller försäkringar. För elavtal går det supersnabbt och man får ofta "prova-på"-erbjudanden med låga priser. Eftersom det finns så många kan man byta leverantör varje år och "prova på for life" :) För försäkringar får man oftast bra offerter och man kan använda dessa när man förhandlar med sitt bolag.


Viaspar är en bra aktör för buffertsparande som ger helt OK ränta. De har inte insättningsgaranti så jag hade bara placerat en liten del av bufferten här!


Jag ogillar att rekommendera lån, och det gör jag inte nu heller, men Bank Norwegian har faktiskt ett riktigt bra gratis kreditkort. Vi har använt det i flera år, framför allt utomlands då växlingskursen är bättre än de andra gratiskorten (t.ex. Preem och OKQ8). Man får 0,5 poäng i bonus för varje 100-lapp man handlar för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar